Enk 19 Borne

Omschrijving

Gelegen in een kindvriendelijke wijk de “Tichelkamp,” dicht bij het station, het dorpscentrum, A1, A35 en aan een rustig woonerf, bevindt zich deze ruime tussenwoning.

In de woning is inmiddels begonnen met sloopwerkzaamheden en dit biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf te bepalen hoe u de keuken of de badkamer wilt inrichten. Ook is er de mogelijkheid om op zolder nog eens 2 extra slaapkamers te creëren. De woning beschikt over een royale woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping, een royale ruimte op de tweede verdieping met mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers en doormiddel van een vaste trap te bereiken. Er is een stenen berging met naastgelegen oprit die plek biedt voor een auto, en een diepe tuin met vrijwel de hele dag zon en geen inkijk van achteren.

Deze tussenwoning is beschikbaar gekomen uit een nalatenschap en is inmiddels ontdaan van de meeste oude materialen. De houten demontabele voor- en achtergevel zijn aan vervanging toe en kunnen redelijk eenvoudig worden vervangen door kunststof gevels. Samen met de buren aan de linkerzijde is de achtertuin inmiddels aangepakt en is er ook een nieuwe schutting geplaatst. Omdat het hier een kluswoning betreft en de verkoper er zelf nooit heeft gewoond zijn er enkele voorwaarden van toepassing bij de aankoop, welke onderaan de tekst vermeld staan.

Begane grond:
Hal met trapopgang, luik met toegang tot de kruipruimte, meterkast en toilet. De open keukenruimte aan de voorzijde is naar eigen wens zelf in te delen. De royale woonkamer is voorzien van een trapkast en geeft via de tuindeur toegang tot de zonnige achtertuin met bijna de hele dag zon. De halfvrijstaande berging bevindt zich aan de voorzijde van de woning met een naastgelegen eigen parkeerplaats.

1e Verdieping:
Overloop met trapopgang , 3 slaapkamers en een badkamer die nog is in te richten naar eigen wensen, twee vaste kasten waarvan eentje geschikt is voor eventueel een separaat toilet.
2e verdieping:
Trapopgang naar een royale verdieping die inmiddels is voorzien van twee grote dakvensters. Dit biedt de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers en een technische ruimte.

Tuin:
De diepe tuin is inmiddels gereed gemaakt en voorzien van een groot terras met twee drains voor een goede afwatering. De tuin kan naar eigen wens op een eenvoudige manier voorzien worden van borders door wat tegels en zand te verwijderen.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1973;
– Woonoppervlakte: 113 m2;
– Berging: 9 m2;
– Perceelgrootte 170 m2;
– Energielabel D;
– 3 Slaapkamers optie tot 5;
– Tuin bijna de gehele dag zonnig
– Nabij het station, dorpscentrum, A1, A35,
– Aanvaarding kan spoedig.

Voorwaarden tot koop:
– De volgende clausules zijn van toepassing: ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, As is where is clausule.
– Er zijn geen vragenlijst en lijst van zaken beschikbaar (“what you see is what you get”).

Vraagprijs: € 224.000 .-

Aanvaarding: In overleg

Geïnteresseerd?

Ga direct naar het aanmeldformulier. aanmeldformulier

Vergelijkbaar